Arkadi Klooster

Hallo daar, heb je al gehoord van het verborgen pareltje van Kreta? Het heet het Arkadi-klooster en het is een absolute must-visit plek! Het Arkadi-klooster ligt in het centrum van Kreta, ongeveer 23 kilometer ten zuidoosten van Rethymnon. Het is gelegen op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en valleien.

“Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Als je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring tijdens je bezoek aan Kreta, dan is het Arkadi-klooster zeker een bezoek waard!”

Dit klooster bestaat sinds de 16e eeuw en heeft alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De architectuur is fantastisch en de tuinen zijn absoluut prachtig. Je kunt er rustig wandelen en verdwalen in de rijke geschiedenis van de plaats. Dus, of je nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon even weg wilt, het Arkadi-klooster is de perfecte plek voor jou. Mis deze geweldige culturele ervaring niet!