Meer Informatie Of Reserveren

Ga Naar Onze Autoverhuur Website Voor De Beste Aanbiedingen.

Klik Hier

Aanvraag Voor Een Huurauto Op Kreta

Wij sturen u  (op werkdagen) binnen 24 uur (per e-mail) een vrijblijvende offerte. Uiteraard verwerken wij in het weekend wel uw lastminute boeking.

Autoverhuur met Crete -Holidays.net

Book Hier Makkelijk Nu! Klik Hier!

Niets is leuker dan Kreta zelf te verkennen. Om de plaatsen, de verlaten stranden en de bergdorpjes, waar je als toerist nog wordt gezien als gast, te gaan ontdekken.

Het aanbod van autoverhuur bedrijven is enorm op Kreta. Allen hebben verschillende modellen, voorwaarden en prijzen. Voor u als consument is het dan ook erg moeilijk om uw prijs/kwaliteitskeuze te bepalen en een juiste keus te maken.

Door ons aanbod van huurauto’s menen wij dat wij veel werk en zorg voor u uit handen hebben genomen.

Belangrijk!

Om achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan, is een goede verzekering een eerste vereiste.

Onderstaande verzekeringen zijn van toepassing:

de all-risk (FDW) verzekering, inzittenden verzekering, brand en diefstal verzekering, schade aan de onderkant van de auto, wielen en ramen. U heeft geen eigen risico en u hoeft geen borg te betalen.

Na boeking ontvangt u van ons een voucher. Ook als u niet beschikt over een creditcard is dat geen probleem u kunt gewoon contant betalen.

Een auto huren bij een gerenommeerd bedrijf (waar wij gebruik van maken en uitsluitend voor ons werkt) is een vereiste. Zij beschikken immers over een groot aantal steunpunten op het hele eiland.

Wanneer er onverhoopt iets gebeurt, staat u er niet alleen voor. Wanneer dit noodzakelijk is krijgt u de hulp die u nodig heeft en staat er snel een vervangende auto voor u klaar.

Wanneer u via ons een auto huurt, wordt u niet geconfronteerd met (verborgen) extra kosten.

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Geen extra kosten

  • Alle belastingen

  • Ongelimiteerd aantal kilometers

  • Het afleveren en ophalen van de auto op het hele eiland

  • Geen extra schoonmaakkosten

  • Een tweede bestuurder (indien u dit wilt)

  • Een landkaart

  • Het servicetelefoon nummer, dat 24 uur per dag bereikbaar is

  • **Kortom, als u via ons een auto huurt, zijn alleen de benzine kosten, parkeergelden etc. voor uw rekening en natuurlijk de boetes voor verkeersovertredingen. Hierin zijn wij uniek.

LET OP:

Voor het huren van een auto op Kreta dient u minimaal 23 jaar oud te zijn.

Wanneer u tussen 21-23 jaar bent en u heeft minimaal 1 jaar een rijbewijs dan kunt u alleen een auto huren van groep Economy, A en B.

Het mag u hopelijk duidelijk zijn dat alle rechten op de verzekering vervallen als u de auto bestuurt onder invloed van drugs of alcohol. Het dragen van de veiligheidsgordel is ook op Kreta verplicht.

Voor alle duidelijkheid: voor uw eigen rekening zal zijn: schade die aan de auto is ontstaan door het rijden met een lege band. Dit geldt ook voor de na het doorrijden ontstane schade, nadat een van de indicatoren aan heeft gegeven dat u moest stoppen, zoals bijvoorbeeld bij een oververhitte motor.

Om voor u de beste prijzen te hebben kunnen bedingen, kunt u via ons alleen een auto huren voor een minimale periode van 3 aaneengesloten dagen (of langer).

Wij hebben veel zorg besteed aan de selectie van de auto’s. Dat de meeste auto’s zijn voorzien van airconditioning was voor ons een eerste vereiste.

Wij menen dat wij u de beste huurauto’s kunnen aanbieden voor de beste prijs, onder zondermeer de beste condities die u op Kreta zult aantreffen.