Als je van plan bent om naar Kreta te reizen en op zoek bent naar een prachtige strandbestemming, dan moet Myrtos op Kreta bovenaan je lijstje staan. Gelegen aan de zuidkust van het eiland, biedt Myrtos enkele van de mooiste stranden van Griekenland. Hier zijn enkele van de beste stranden in Myrtos die je niet wilt missen:

“Myrtos Beach Myrtos Beach is zonder twijfel het meest populaire strand in de omgeving. “

Met zijn kristalheldere turquoise water en fijne witte zand is het gemakkelijk te zien waarom. Het strand is goed georganiseerd, met parasols en ligbedden te huur. De omringende kliffen bieden een prachtige achtergrond, waardoor het de perfecte plek is om wat zon te pakken en te genieten van het prachtige uitzicht.

Tertsa Beach Tertsa Beach is een afgelegen strand dat een rustiger en vrediger alternatief biedt voor het drukke Myrtos Beach. Het strand is bereikbaar via een smalle onverharde weg, maar de reis is de moeite waard. Het strand is omgeven door weelderig groen en het kristalheldere water is perfect om te zwemmen en snorkelen.

Sidonia Beach Sidonia Beach is nog een verborgen juweeltje dat de moeite waard is om te ontdekken. Het strand ligt op korte afstand van Tertsa Beach en biedt een prachtig uitzicht op de omringende kliffen. Het water is hier perfect om te zwemmen en te snorkelen, en het strand is relatief rustig, waardoor het de perfecte plek is om de drukte te ontvluchten.

Tot slot biedt Myrtos op Kreta enkele van de mooiste stranden van Griekenland. Of je nu op zoek bent naar een druk strand of een afgelegen baai, er is voor ieder wat wils in Myrtos. Dus pak je zonnebrandcrème en zwempak in, en maak je klaar om te genieten van de zon en het kristalheldere water van de prachtige stranden van Myrtos.