no_underline.css
no_underline.css
www.Crete-Holidays.net
Afstanden op Kreta.
Om u een voorbeeld te geven van de afstanden de onderstaande tabel.

           Van                               Naar                     Km.
Heraklion
Rethymnon
          Chania
        Kissamos
Chora Sfakion
Matala
Ierapetra
Sitia
Rethymnon
Chania
Kissamos
Chora Sfakion
79
60
42
108
Matala
97
Ierapetra
125
Sitia
65
Heraklion
145
Zoals u ziet zijn de afstanden niet zo erg groot. Wij adviseren dan ook per dag niet meer dan 100 km te rijden. Zo kunt u op uw gemak ontbijten en onderweg nog iets zien. Met een gemiddelde snelheid van 40 km per uur heeft u alle tijd van de wereld. U komt niet te laat op uw volgende bestemming, u heeft genoeg tijd om de nieuwe plaats en de omgeving te bekijken en, misschien wel het belangrijkste, alle tijd voor ontspanning of een lekkere duik in de zee  of het zwembad. Daarom adviseren u per plaats 2 nachten te verblijven..

U kunt dus met 1 week vakantie heel ontspannen het westelijk of het oostelijk deel verkennen. U heeft 2 weken nodig om het gehele eiland te zien. Heb natuurlijk niet de illusie dat u in 2 weken alles van het hele eiland leert kennen, daarvoor is er nu eenmaal veel te veel te zien op Kreta.

Wilt u uw rondreis onderbreken/verlengen,beginnen met voor bijvoorbeeld een paar dagen strandvakantie ook dit is mogelijk.

U ziet dat individueel rondreizen op Kreta met Crete Holidays niet alleen inhoud het rijden van plaats naar plaats, neen wij maken u deel van de Kretenzer samenleving en dat u uw reis krijgt voorgeschoteld zoals u het wilt.

Dit is een voorbeeld route. Uw route wordt door ons samen met u bepaald.

Terug naar autoverhuur

Inleiding

Hotels & plaatsen

Route

Prijs

Meer informatie of reserveren