no_underline.css
no_underline.css
Individueel rondreizen op Kreta met een huurauto.

Niets is natuurlijk leuker om Kreta te verkennen. Kreta te ervaren in uw eigen tempo en die dingen te zien die u leuk vindt.
Wij stellen, samen met u, uw individuele reis samen. Deze is natuurlijk afhankelijk van uw wensen: hoe lang u wilt reizen, welk gedeelte van Kreta u wilt zien, of u ook wilt genieten van de natuur, cultuur, archeologie, steden of musea. Als u uw rondreis wilt onderbreken, verlengen of bijvoorbeeld beginnen of beëindigen met een paar dagen strandvakantie, is dit natuurlijk ook mogelijk.
Dit typeert nu juist onze specialiteit in het organiseren van rondreizen.

Kreta is echter groot, het eiland is bijna 260 km lang en natuurlijk is de infrastructuur niet zo als u thuis gewend bent. Gemiddeld een afstand van 50 km per uur overbruggen is wel zo'n beetje het maximum. Als u dan onderweg nog iets wilt zien,  zult u begrijpen dat het niet mogelijk is om in een paar dagen heel Kreta te kunnen bekijken.
Laat u zich door Crete Holidays op Kreta rondleiden, wij kennen het eiland immers als onze broekzak.

Wij stellen samen met u uw rondreis samen, rekening houdende met uw interesses.
U verblijft in 3 sterren familiehotels, op basis van logies en ontbijt.
Uw auto staat voor u klaar bij aankomst op de luchthaven van Heraklion of Chania.
Afhankelijk van uw keuze verblijft u de eerste nacht in Heraklion of Chania. Dit is een goede manier om uw reis te beginnen, vooral wanneer u wat later op de dag of in de avond aankomt.
Na uw boeking ontvangt u van ons het reisschema dat wij samen met u hebben opgesteld.
Hierin treft u niet alleen de uitgebreide routebeschrijvingen aan, maar ook:
de belangrijkste bezienswaardigheden waar u op uw route langskomt,
de bezienswaardigheden in uw standplaats en de door ons geadviseerde restaurants, winkels en items waarvan wij menen dat u deze beslist moet zien.
Door de jaren heen hebben wij erg veel contacten op Kreta opgebouwd. Het kan dus ook voorkomen dat wij u tijdens uw reis adviseren om hier en daar eens langs te gaan voor bijzondere informatie. Gasten die via Crete Holidays rondreizen hebben nu eenmaal op bepaalde plaatsen een streepje voor, profiteer hiervan.
Daarnaast ontvangt u van ons een 24uurs service telefoonnummer, zodat u ons altijd kunt bereiken.
Op deze wijze haalt u het maximum uit uw vakantie en u bent goedkoper uit.

De combinatie van de route, de auto en de hotels worden door ons met de meeste zorg samengesteld.

U ziet dat individueel rondreizen op Kreta met Crete Holidays niet alleen het rijden van plaats naar plaats is. Nee, wij maken u deel van de Kretenzer samenleving op een manier zoals u dit wilt.

Rondreizen met Crete Holidays is een individuele manier van vakantie vieren, terwijl u, op de achtergrond, veel zorg uit handen wordt genomen.

www.Crete-Holidays.net
Voor de individuele Kreta reiziger.
Foto's van hen die u voor gingen.
Terug naar autoverhuur

Inleiding

Hotels & plaatsen

Route

Prijs

Meer informatie of reserveren