Goeiemorgen Anneke,

Erg fijn dat U voor ons nog iets hebt kunnen regelen.
Wel bedankt! Goede service!
10/8/2017

Goedemorgen Anneke,
We zijn begonnen aan de een na laatste dag in Koutsounari.
Zoals altijd, hebben we het er weer heerlijk gehad; ondanks een paar 'waai'dagen ��
Zondagochtend vroeg, gaan we naar huis en geven de sleutel van de auto weer netjes af bij de receptie.
Uiteraard zullen we, àls we volgend jaar opnieuw naar Kreta gaan, graag weer gebruik maken van jullie geweldige autobedrijf en service!!
25/8/2017

Beste Anneke,

Ik wilde graag laten weten dat het weer super voor elkaar was met de huurauto, een prima Opel Corsa met in hoogte verstelbare stoel.
Ik wil haast zeggen zoals gewoonlijk maar ik vind het van zeer bijzondere klasse zoals jullie dat in samenwerking met Auto Tours toch steeds weer regelen.
Dit stijgt echt uit boven de service van de "grote jongens” als AVIS, Hertz enz.

Nogmaals dank en een goed seizoen verder.
Tot volgende keer.

Hoi. Willen langs deze weg laten weten dat wij super tevreden waren over onze huurwagen. Was groter dan verwacht en perfekt afgeleverd op de luchthaven zoals afgesproken. U hebt er een vaste klant bij. Groeten dirk & ingrid
14/8/2017

Goeiemorgen Anneke,

Erg fijn dat U voor ons nog iets hebt kunnen regelen.
Wel bedankt! Goede service!
10/8/2017

Anneke.

Je bent weer fantastisch. Dank voor alle snelle antwoorden.

Barend.

1/9/2017

Alles was prima geregeld!
Heel fijn dat we op zo'n korte termijn nog een auto konden huren.
Hartstikke bedankt.

Vriendelijke groet,
Pauline Vollebregt

Beste Anneke,

Wij willen u graag laten weten ontzettend tevreden te zijn over uw service!
De auto was op het afgesproken tijdstip aanwezig bij ons hotel, en daarna volgde een snelle en correcte afwikkeling.
Wij konden gebruik maken van een mooie, nette auto, en hebben genoten van de prachtige omgeving.
Wij zullen uw verhuur bedrijf dan ook zeker aanbevelen!

Nogmaals dank!
29/8/2017

Hallo Anneke,
Wij zijn weer terug van onze heerlijke vakantie op Kreta.
Erg blj met de keuze van de auto die jij ons hebt aangeraden en de service tijdens de boeking en op Kreta is gewoon 100% in orde.
5 oktober 2016 Theo van Velzen.

Hallo wij lastminute in september 2016 een auto gehuurd.
Dit is allemaal heel profesioneel gegaan, op Schiphol de boeking gemaakt en 4 uur later staat er een anuto voor je klaar.
Prima werk en wij waren heel erg blij met de goede service, alle verzkeringen en de eenvoud waar het allemaal mee ging.

Ontzettend bedankt.

J. Miersma.

Nog nooit hebben wij een auto gehuurd op onze vakantie, nu dus de eerste maal en bij Crete Holidays.
Er was veel in het nieuws over extra kosten en dat je niet verzekerd bent of onvoldoende  en dat je bij aankomst nog voor van alles extra moet bijbetalen.
Ik kan u uit eigen ervaring vertellen dat de prijs die op de voucher staat en op de website wordt aangegeven ook echt de prijs is.
Kortom een prima auto voor een zeer scherpe prijs als je het vergelijkt met alle aanbieders waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet je bij Crete Holidays goed zit.
Oh ja, en ook nog een prima service.
komen zeker bij jullie terug.

Met vriendelijke groet.
M. van houthem.

Wij hebben via uw organisatie in onze vakantie 2x voor een korte periode een auto gehuurd en wij willen u complimenteren met uw bemiddeling. Al jaren huren wij op de Griekse eilanden, vaste land Griekenland of Canarische eilanden een auto, geregeld via reisbureau, maar nog nooit waren wij zo tevreden als nu. De eerste auto (jeep) kwam al de avond van te voren, daar werden we netjes over gebeld en de 2e auto was ook voor 10 uur al bij ons appartement. Klasse. Ook de vriendelijkheid enz. was perfect. Tevens was het stukken goedkoper, maar dat zagen wij al voor we boekten. Nogmaals onze dank. Jaap en Evelien Faber Diemen

Eenvoud en maak het niet moeilijker dan het is , volgens mij is dat de formule die Crete Holidays hanteert.
Wij zijn heel tevreden geweest met onze auto en de service. Bedankt Eva.

Na onze zeer positieve ervaring van vorig jaar toen wij een auto hebben gehuurd voor onze vakantie in het noorden van Kreta via Crete Holidays was de keuze voor een huurauto van Crete-Holidays dit jaar snel gemaakt.
Ook dit jaar waren wij wederom verrast, toen wij onze gereserveerde huurauto op kwamen halen.
Onze voorkeur ging uit naar een Hyundai i10 maar wij kregen een grotere en ruimere Hyundai Getz voor dezelfde huurprijs aangeboden en ook deze auto was keurig schoongemaakt, wij willen hierbij Crete-Holidays en Auto Tours Heraklion hartelijk bedanken voor de uitstekende en snelle service, jullie hebben onze vakantie mede onvergetelijk gemaakt.
Patrick & Karin van Aalten
Lelystad

Patrick borgman
 
Vandaag 10 juli 2015 auto gereserveerd voor za 11 juli, via mail omdat we al op Kreta waren. Auto 1 dag eerder ontvangen (gratis) en auto was groter dan besteld ook gratis. Kan niet anders zeggen een top service voor een top prijs.

R. Kunst 
 
We zijn net terug van 2 weken Griekenland waarvan 1 week Kreta en hebben via jullie de auto gehuurd. Na heel lang speuren uiteindelijk bij jullie gekomen daar jullie de beste prijs voor een wat grotere auto hadden scheelt zeker een paar honderd euro. Bij aankomst op Chania stond een medewerker te wachten. Was wel even zoeken daar hij niet met een bordje met onze naam stond. Maar na hier en daar wat vragen hebben we elkaar gevonden. Auto (scenic) was perfect in orde en hiermee hebben we een deel van Kreta gezien. Al met al voor een eerste keer Griekenland is ons dat goed bevallen en zullen zeker nog een keer teugkomen en het is natuurlijk duidelijk waar we de auto huren.

Beste Anneke, Graag wil ik onze waardering uitspreken voor weer een prima geregelde auto huur. Dit maal voor 4 weken. Zoals we gewend zijn een perfecte aflevering, dit maal bij de accommodatie. Stipt op tijd en zeer keurige mensen. We hebben ook veel waardering voor de wijze waarop onze "pech ", een kapotte accu, werd behandeld en verholpen. Wederom alles keurig op de afgesproken tijden en zelfs met nazorg naderhand. Bij hernieuwd bezoek aan Kreta, auto huren zeker en steevast via Crete Holidays en Auto Tours. Klasse. Ik spreek ook namens onze mede reizigers die zeer tevreden waren over hun ervaringen met jullie. Andries Maij.

Lieven Buysse
 
Net terug na een prachtige reis door Kreta. Hiervoor hadden we 2 auto's gehuurd bij Crete Holidays. Nette prijs en top service. Zeker geen adertjes onder het gras. Een aanrader in ieder geval. We willen het team van Crete Holidays daarvoor danken. Daarna nog gebeld met Anneke voor huur auto en tips voor onze zoon op Kreta. Zeer klantvriendelijke reactie gekregen. Dus volgende keer....Crete Holidays

Patrick 

Beste Anneke, Wij zijn gisteren terug gekomen van een korte maar heerlijke week in Kolymbari-Skoutelonas. Op 25 augustus hebben wij onze huurauto op het vliegveld van Chania in ontvangst mogen nemen en hierbij wil ik u bedanken voor de voortreffelijke service, en kwaliteit van de uitermate schone Hyundai Accent. Tijdens de week vakantie hebben we een deel van de westkust ontdekt en de auto heeft ons comfortabel door de bergen heen gebracht. We hopen zeker volgend jaar weer een auto en wellicht ook accommodatie via Crete Holidays te boeken. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

Kan heel erg kort zijn, Alles prima geregeld, het boeking proces, de auto en de prijs inclusief alle verzekeringen(dus geen gedoe op de luchthaven met allerlei extra's). Jullie zien ons weer terug en bedankt. W Kogel, Uden.

Carl  

Wij hadden een prachtige reis naar Kreta. Een zeer mooi huis in Pigi (ca. 15km van Rethimnon), meer zeer mooi verzorgde kamers en zwembad. De vlaamstalige gastvrouw woont reeds 30 jaar op Kreta en geeft met enthousiasme alle mogelijke tips voor je uitstappen op Kreta. We huurden een Hyundai busje, en hadden hiermee 2x technische problemen, MAAR dit werd uiterst snel, kordaat, vriendelijk en zonder enig nadeel voor ons opgelost door de verhuurfirma. Werkelijk een pluim voor deze verhuurfirma  !!

Niets anders dan gewoon perfecte auto verhuur. Het begint al met de reservering maken. Snelle, duidelijke en correcte afwerking, in no time heb je de voucher en meer in je mailbox. Bij het in ontvangst nemen van de auto erg vriendelijk mensen die graag met je meedenken. Prima auto, geen borg, geen eigen risico en wederom in no time ben je onderweg. Wij hebben er enorm van genoten. Kortom ons zie je weer terug. Klaas en Ria Boerakker


Dit jaar voor de tweede maal een auto gehuurd, en services was weer buitengewoon. Als we volgend jaar weer gaan huur ik weer een auto bij jullie. mvg M. van Stigt

Afgelopen week in de mei-vakantie een hele week een auto gehuurd via Crete Holidays. Kortom prima, het is een verademing als je aankomt en je hoeft geen ruzie te maken over allerlei toeslagen die er achteraf allemaal bijkomen. Gewoon alles zit er al bij en je bent terecht veilig en vertrouwd onderweg. Prima service, prima auto en hele vriendelijk en bereidwillige mensen die je op weg helpen. Kortom voor ons nooit meer een ander autoverhuurbedijf op Kreta. Heel veel dank voor de goed service. Henk van Heesteren

Hetty Elzen 

Ik kwam per ongeluk op de site van Crete holidays terecht, want mijn man en ik wilden graag een auto huren op Kreta. Dit leek te mooi om waar te zijn! Maar wat kon ons helemaal gebeuren, we hoefde pas ter plekke te betalen. Dus we hebben gereserveerd. We huren vaker een auto op een vakantiebestemming, maar nooit ging het zo makkelijk. Ook kregen we precies wat was afgesproken, zoals een airco. Iedereen die het maar horen wil, zal ik Crete Holidays aanbevelen. Hartelijk dank voor een, mede hierdoor, onbezorgde vakantie.

Vorige week een auto gehuurd bij Crete holidays vanuit Kreta. Prettige afwikkeling bij de boeking, voordeliger dan bij de hostess, zelfs veel voordeliger en je weet dat je prima verzekerd bent. Bij die bedrijfjes aan de straat zijn het allemaal warrige verhalen. Schone en goede auto hebben we gehad en met erg veel plezier heb we een iestje pietsie van Kreta kunnen bekijken. Hartelijk dank voor de goede zorg. Pite Spiering uit Ierseke.

Crete Holidays bedankt voor de perfecte autoverhuur. Mooie en nieuwe auto, prima prijs en geen gedonder met extra kosten. We hebben 2 weken heerlijk genoten van het eiland. Tot de volgende keer. Vriendelijke groeten en heel veel dank. Peter van Hooft

Wij hebben ontzettend genoten van de prima huurauto op Kreta. Alles was prima verzorgd, vriendelijke mensen en correct, Prima all-in prijs. Wij komen zeker terug. Kees en Anja Schutten, Wormerveer

Hartelijk dank voor de gehuurde auto, het was een zo goed als nieuwe auto en we hebben heel wat gezien op Kreta. De prijs en voorwaarden die jullie hanteren is zeer goed te noemen. Ik zal aan een ieder die het wil horen jullie autoverhuur aanbevelen. Met vriendelijke groeten Jan en Ria van Meeren.


Inmiddels zijn we alweer bijna 2 weken thuis na onze 4 weekse reis over Kreta.

We willen graag onze waardering uitspreken over de prima service die jullie bij de reservering en Auto Tours hebben geleverd.

We kregen eenmaal pech In Myrtos, de accu was er mee opgehouden en deed niets meer, 1 telefoontje naar Auto Tours om dit te melden was voldoende om hun hulptroepen te mobiliseren.
Keurige afspraken omtrent tijd en plaats. Herstel vond plaats vanuit Ierapetra allereerst tijdelijk ter plekke en vervolgens in de werkplaats. Klasse geregeld.
Dat wij daarna nog een back up telefoontje kregen of alles naar tevredenheid was opgelost vonden wij helemaal top.