Home
Kloosters
Kretenzer kunst
Traditioneel Kreta
Safari
Kretens koken
Olijf olie
Hotel informatie
Tour informatie
Routes
Reserveren
Battle of Crete
Hotel informatie

De hotels die wij bezoeken tijdens de tours, georganiseerd door Crete Holidays, zijn allemaal minimaal 3 sterren hotels. Allen hebben van de luxe en kwaliteit die men van een 3 sterren hotel mag verwachten.
Deze hotels zijn door ons geselecteerd op basis van de hoge normen die wij stellen voor onze tours. Gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel zijn daarin voor ons erg belangrijk, alsmede het inspelen op uw individuele wensen.

Hieronder volgt een beknopte omschrijving van de genoemde hotels in de door Crete Holidays verzorgde tours.Het Astron hotel gezien van het strand
De binnenplaats
Een van de kamers
Een van de kamers
Vooraanzicht Brascos hotel
Het zwembadje
Een van de kamers
Het uitzicht op de haven
Het restaurant
IERAPETRA

Astron hotel

Het Astron hotel is in Ierapetra een begrip. Het is gelegen in het centrum van deze meest zuidelijke stad van Europa, aan de strandboulevard.
Dit 3 sterrenhotel is voorzien van 70 ruim opgezette kamers. Allen zijn voorzien van een badkamer, een kleuren tv, een radio, een mini bar, airconditioning, een safe en een balkon.
Het hotel beschikt over een lounge, een bar en een restaurant.
Alle gemakken om van uw vakantie te genieten, zoals het strand, de vele uitgaansmogelijkheden (winkels, restaurants en dergelijke) zijn in de directe omgeving van dit hotel.


CHANIA

Kriti hotel

Het 3 sterren hotel Kriti is gelegen waar de Venetiaanse haven, het strand en centrum elkaar ontmoeten.Een ruim opgezet hotel met 98 ruime kamers die allen zijn voorzien van een aparte badkamer, een radio, airconditioning, een mini bar, telefoon en een balkon.
Een gezellige bar, een ontbijt ruimte waar in de ochtend het ontbijt in buffet vorm voor u staat opgesteld, een buiten zwembad, de ligging, de ruimte en de gastvrijheid geven dit hotel een geheel eigen identiteit.

HERAKLION

Lato hotel

Direct tegenover het Venetiaanse fort, aan de rand van het centrum, ligt het Lato hotel. Het is een prettig hotel, schoon, ruim opgezet en met een vriendelijke, altijd bereidwillige staf.
Dit fraaie 3 sterrenhotel beschikt over totaal 50 kamers, met een mooi zicht over de haven of het fort. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, airconditioning, muziek, een tv, een minibar en een balkon of terras.
Direct naast het hotel ligt het beroemde Archeologisch Museum van Heraklion. Ook is een verblijf in dit hotel uitermate geschikt om het stadscentrum van Heraklion te verkennen.

RETHYMNON

Brascos hotel

Het gemoedelijke 3 sterren hotel Brascos is gelegen in het centrum van deze mooie stad, naast het beroemde stadspark.
Het hotel beschikt over 89 ruim opgezette kamers. Allen zijn voorzien een badkamer, een kleuren tv, een radio, een mini bar, airconditioning, een safe en een balkon
Het hotel beschikt buiten over een leuk terras met een klein zwembad.
Ook een gezellige bar, een restaurant, alsmede een lounge, ontbreken niet. Vooral de traditionele keuken van dit hotel mag u niet missen.
De prachtige oude binnenstad van Rethymnon met zijn vele gezellige restaurants en winkels zijn zeker een bezoek waard.


Kreta rondreis