no_underline.css
no_underline.css

Prijzen 2016
Periode A
26/04-30/06
11/09 - 26/10
Per week
Accommodatie
€ 987
€ 141
Afbeeldingen van hotel Vritomartis, klik op de afbeelding voor een vergroting.
www.Crete-Holidays.net
Per dag  
De bovengenoemde prijzen zijn in Euro, per accommodatie  voor 1 week of langer.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief alle belastingen, handdoeken, linnengoed, schoonmaakkosten, handdoeken, lakens, stroom en water.
Al onze prijzen zijn inclusief een huurauto, een auto uit de Best Deal met airconditioning met een volledige all-risk verzekering, geen eigen risico en een ongelimiteerd aantal km., te ontvangen en weer in te leveren op de luchthaven. Het is natuurlijk ook mogelijk om, tegen een kleine bijbetaling, een grotere auto ter beschikking te hebben.      
Wij berekenen geen administratie of reserveringskosten.
De vlucht naar en van Kreta is niet in de prijs inbegrepen.
Klik hier voor uw vlucht naar Kreta.

Heeft u nog vragen bel dan even tijdens kantooruren 0592-273136. Wij staan u graag te woord van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.Het naturisten hotel Vritomaris in Chora SfakionNaturisme is op Kreta slechts op een paar plaatsen toegestaan. Het wordt echter op vele plaatsen oogluikend getolereerd, als er geen klachten van anderen komen.De beste manier om op deze wijze van Kreta te genieten is in het mooie, door de staat erkende, naturisten hotel Vritomartis.

Het hotel ligt net even buiten Chora Sfakion, aan de zuidzijde van het eiland. Het is heerlijk rustig gelegen en het is enorm groots opgezet met veel mooie tuinen, een zwembad, een eigen strand en alles wat u nodig heeft om hier op een prettige naturisten te recreëren

Het hotel beschikt over 85 kamers.

Er wordt wel van u verwacht dat u in de openbare hotelruimte gekleed gaat.

Genoemde prijzen zijn op basis van half pension(ontbijt en diner).Voor meer informatie over Chora Sfakion klik hier.
Onze prijzen zijn per accommodatie en inclusief huurauto.
Standaard bungalow zeekant
Superior bungalow zeezicht
€ 1197
€ 171
Standaard bungalow zeekant: 2 personen, begane grond, 2 eenpers, of een tweepersoon bed, badkamer, airconditioning, internet, sat tv, mini koelkast, muziek, telefoon, terras met meubilair en zeezicht. U verblijft op basis van half pension (ontbijt en diner).

Superior bungalow zeezicht: 2 personen, 1e verdieping 2 eenpers, of een tweepersoon bed, badkamer, airconditioning, haardroger, internet, sat tv, mini koelkast, muziek, telefoon, terras met meubilair en zeezicht. U verblijft op basis van half pension (ontbijt en diner).

Vraag voor kinderen (op de kamer van de ouders) onze speciale prijs. Graag de leeftijd(en) vermelden.

zicht op het hotel vanaf de tuinreceptieperfecte tuinen om ongedwongen te relaxenhotel eigen strandeen van de kamerstennisbaan, een van de vele mogelijkheden.
Home

Terug naar overzicht

Meer informatie of reserveren
MHTE 1042 K 23 2A 01478 00
Periode B
01/07-10/09
Per week
€ 1015
€ 145
Per dag  
€ 1218
€ 174